Vedligeholdelsesplan til boligforeninger

At drive en boligforening er et stort arbejde, og for at have et fuldt overblik over udgifterne samt bygningens stand er det nødvendigt med en vedligeholdelsesplan. 

Dette kan vi hos Alm & Thomsen ApS være behjælpelige med at udarbejde.Vi har 20 års erfaring som både rådgivende ingeniører og byggerådgiver for boligforeninger. Vi holder selv til i Søborg, men vi udarbejder blandt andet vedligeholdelsesplaner til fordelagtige priser til boligforeninger i København og Storkøbenhavn.

Få et komplet overblik over bygningens vedligeholdelsesniveau

Det kan være uoverskueligt at sikre vedligeholdelsen af en hel boligforening, for hvad skal gøres nu og her, og hvilke udgifter kan der komme i fremtiden? Og hvornår kommer de?

Med en vedligeholdelsesplan kan du få et komplet overblik over bygningens vedligeholdelsesniveau. Du vil både kunne se, hvilke dele af bygningen der trænger til vedligeholdelse her og nu, og hvad der kan vente. Det giver både ro og overblik, samtidig med at det også skaber et økonomisk råderum.

Det vil for eksempel fremgå af planen, hvornår din ejerforening eller andelsforening skal have skiftet vinduer, renoveret taget og facaden, og hvor meget det vil komme til at koste. Det giver mulighed for at sikre, at der bliver sparet op til forbedringerne, og at vedligeholdelsen kan planlægges i god tid.

Fordelene ved at få udarbejdet en vedligeholdelsesplan

Som allerede nævnt er der mange fordele ved at få udarbejdet en vedligeholdelsesplan til boligforeningen. Du er sikret:

  • Et godt overblik over bygningens tilstand – både nu og i fremtiden
  • Korrekt prioritering af opgaverne
  • Økonomisk tryghed
  • Økonomiske besparelser idet manglende vedligeholdelse er dyrere end løbende vedligeholdelse
  • En velholdt ejendom der kan stige i værdi

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 88 82 70 10 eller e-mail info@almogthomsen.dk, hvis du kunne tænke dig en pris på udarbejdelse af en vedligeholdelsesplan for din ejendom, eller hvis du har brug for at høre mere om vores kompetencer, bl.a. indenfor byggerådgivning og bygherrerådgivning

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ALM & THOMSEN RÅDGIVENDE INGENIØRER ApS 

Vandtårnsvej 62A, 4, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 33597134 | Cookiepolitik

Kontakt os

Telefon: 88 82 70 10

E-mail: info@almogthomsen.dk

Persondata

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00