Ventilation

Hos Alm & Thomsen udfører vi alle former for rådgivning inden for ventilation, hvad enten det er som totalrådgiver, delt rådgivning eller underrådgivning og inden for renovering, nybyggeri, tilbygninger, ombygninger osv.

Høje-taastrup gymnasium

Følgende arbejder er udført:

Der er monteret nyt energioptimeret ventilationsanlæg til betjening af punktsugearme i faglokaler samt de nye stinkskabe og LAF-bænke i fysiklokalerne. Der er ligeledes etableret nyt energioptimeret comfortventilationsanlæg til betjening af den nye fløj med faglokaler. Herudover er der udført renovering af øvrige VVS-installationer i fysiklokaler og faglokaler herunder nye vandinstallationer til vaske i faglokaler og gasinstallationer til gashaner ved lærer- og elevborde samt stinkskabe. Afløbssystemet er tilpasset den nye indretning.

Opførelsesår: 1979

Byggeperiode: 2 mdr.

Uddannelsesinstitution

Byggesum: 1,75 mio

Kong Valdemarsvej 79

Følgende arbejder er udført:

I forbindelse med ombygningen af et eksisterende plejecenter til 32 nye seniorboliger, har vi stået for projekteringen og dimensioneringen af de nye centrale  ventilationsanlæg til betjening af boligerne og fællesområderne. Anlæggene er alle udført som røgventilerede anlæg. Herudover er der udført projektering og dimensionering af alle øvrige VVS-discipliner i bygningen samt ombygning og tilpasning af eksisterende kloakinstallationer til de nye forhold.

Opførelsesår: 1935/1972

Byggeperiode: 4 mdr.

Antal boliger: 32

Byggesum: 25 mio​

Humlebien integreret daginstitution

Følgende arbejder er udført:

I forbindelse med renoveringen af børnehuset Humlebien, har vi stået for dimensionering og projektering af 8 nye decentrale ventilationsanlæg i institutionen. Der blev valgt en løsning med Airmaster-anlæg på hver stue grundet de udfordrende forhold i den bevaringsværdige gamle villa.

Opførelsesår: 2013

Byggeperiode: 1 mdr.

Børneinstitution

Byggesum: 300 tkr.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ALM & THOMSEN RÅDGIVENDE INGENIØRER ApS 

Vandtårnsvej 62A, 4, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 33597134 | Cookiepolitik

Kontakt os

Telefon: 88 82 70 10

E-mail: info@almogthomsen.dk

Persondata

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00