Ventilation

Hos Alm & Thomsen udfører vi alle former for rådgivning inden for ventilation, hvad enten det er som totalrådgiver, delt rådgivning eller underrådgivning og inden for renovering, nybyggeri, tilbygninger, ombygninger osv.

Høje-taastrup gymnasium

Følgende arbejder er udført:

Der er monteret nyt energioptimeret ventilationsanlæg til betjening af punktsugearme i faglokaler samt de nye stinkskabe og LAF-bænke i fysiklokalerne. Der er ligeledes etableret nyt energioptimeret comfortventilationsanlæg til betjening af den nye fløj med faglokaler. Herudover er der udført renovering af øvrige VVS-installationer i fysiklokaler og faglokaler herunder nye vandinstallationer til vaske i faglokaler og gasinstallationer til gashaner ved lærer- og elevborde samt stinkskabe. Afløbssystemet er tilpasset den nye indretning.

Opførelsesår: 1979

Byggeperiode: 2 mdr.

Uddannelsesinstitution

Byggesum: 1,75 mio

E/F strandvejsgaarden penthouse

Følgende arbejder er udført:

I forbindelse med opførelsen af 16 nye penthouse tagboliger har vi projekteret og dimensioneret decentrale ventilationsanlæg med varmegenvinding i hver tagbolig. Endvidere er der foretaget projektering og dimensionering af alle øvrige VVS-installationer i tagboligerne samt etablering af komplet nyt centralvarmesystem i hele ejendommen. 

Opførelsesår: 1936-1937

Byggeperiode: 11 mdr.

Antal boliger: 215

Byggesum: 95 mio​

E/F norgesgade

Følgende arbejder er udført:

I forbindelse med opførelsen af et nyt etagebyggeri med 8 lejligheder har vi stået for projekteringen og dimensionering af de nye decentrale ventilationsanlæg med varmegenvinding i hver lejlighed. Vi har ligeledes stået for alle øvrige VVS-installationer samt kloak og dræn i forbindelse med byggeriet.

Opførelsesår: 2014-2015

Byggeperiode:  10 mdr.

Antal boliger: 8

Byggesum: ?? mio

Kong Valdemarsvej 79

Følgende arbejder er udført:

I forbindelse med ombygningen af et eksisterende plejecenter til 32 nye seniorboliger, har vi stået for projekteringen og dimensioneringen af de nye centrale  ventilationsanlæg til betjening af boligerne og fællesområderne. Anlæggene er alle udført som røgventilerede anlæg. Herudover er der udført projektering og dimensionering af alle øvrige VVS-discipliner i bygningen samt ombygning og tilpasning af eksisterende kloakinstallationer til de nye forhold.

Opførelsesår: 1935/1972

Byggeperiode: 4 mdr.

Antal boliger: 32

Byggesum: 25 mio​

Humlebien integreret daginstitution

Følgende arbejder er udført:

I forbindelse med renoveringen af børnehuset Humlebien, har vi stået for dimensionering og projektering af 8 nye decentrale ventilationsanlæg i institutionen. Der blev valgt en løsning med Airmaster-anlæg på hver stue grundet de udfordrende forhold i den bevaringsværdige gamle villa.

Opførelsesår: 2013

Byggeperiode: 1 mdr.

Børneinstitution

Byggesum: 300 tkr.

Høvelte kaserne

Følgende arbejder er udført:

Vi har udført delt rådgivning i forbindelse med opførelsen af en ny bygning for KFUM soldatermission til de hjemsendte krigsveteraner. Vi har projekteret og dimensioneret det nye centrale ventilationsanlæg med varmegenvinding. Anlægget er udført som et røgventileret anlæg. Projektet omfattede ud over ventilation i den nye bygning, projektering og dimensionering af øvrige VVS-installationer, bærende konstruktioner, energiramme mv., ny kloakering og omfangsdræn. Soldaterhjemmet blev indviet af Kronprinsesse Mary.

​​

Opførelsesår: 2012

Byggeperiode: 12 mdr.

Antal boliger: 9

Byggesum: 12 mio​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ALM & THOMSEN RÅDGIVENDE INGENIØRER ApS 

Vandtårnsvej 62A, 4, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 33597134 | Cookiepolitik

Kontakt os

Telefon: 88 82 70 10

E-mail: info@almogthomsen.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares mandag - fredag.