El-installationer

Hos Alm & Thomsen udfører vi alle former for rådgivning inden for el-installationer, hvad enten det er som totalrådgiver, delt rådgivning eller underrådgivning og inden for renovering, nybyggeri, tilbygninger, ombygninger osv.

høvelte kaserne

Følgende arbejder er udført:

Vi har udført delt rådgivning i forbindelse med opførelsen af en ny bygning for KFUM soldatermission til de hjemsendte krigsveteraner, hvor vi har projekteret og dimensioneret alle EL-installationerne. Herudover har vi stået for projekteringen og dimensioneringen af det nye centrale ventilationslæg med varmegenvinding samt alle øvrige VVS-installationer, bærende konstruktioner, energiramme mv., ny kloakering og omfangsdræn. Soldaterhjemmet blev indviet af Kronprinsesse Mary.

Opførelsesår: 2012

Byggeperiode: 12 mdr.

Antal boliger: 9

Byggesum: 12 mio

lysningen

Følgende arbejder er udført:

I forbindelse med opførelsen af 44 nye rækkehuse, har Alm & Thomsen stået for projekteringen af hele ingeniørprojektet, herunder EL-projektet i samtlige boliger samt udendørsbelysning i fællesområderne. Derudover har vi udført samtlige VVS-installationer, statiske beregninger, energirammeberegning samt kloak-, dræn- og LAR-projekt.

Opførelsesår: 2014/2015

Byggeperiode: 8-10 mdr.

Antal boliger: 44

Byggesum: 72,5 mio​

A/B  gullfoss

Vi står for projekteringen og byggeledelsen i forbindelse med renoveringen af ejendommens EL-installationer, hvor vi  øger kapaciteten på ejendommens stikledninger fra 63A til 125A og udskifter stigledninger og lysarmaturer på hoved- og bagtrapper samt udskifter fællesinstallationerne  og ejendomstavler i kældre. ​

Opførelsesår: 1927

Byggeperiode: 7 mdr.

Antal boliger: 229

Byggesum: 6 mio

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ALM & THOMSEN RÅDGIVENDE INGENIØRER ApS 

Vandtårnsvej 62A, 4, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 33597134 | Cookiepolitik

Kontakt os

Telefon: 88 82 70 10

E-mail: info@almogthomsen.dk

Persondata

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00