OM OS

Alm & Thomsen blev stiftet som anpartsselskab den 1. maj 2011. Virksomheden tegnes af firmaets ejere Martin Alm og Lars Thomsen.

Det faglige

Vores faglige specialer dækker de fleste af ingeniørdisciplinerne indenfor konstruktioner og vvs-installationer. Derudover har vi stor erfaring med løsning af tværfaglige opgaver – herunder med projekt- og projekteringsledelse – hvori der indgår forskellige faggrupper, underrådgivere, specialister, myndigheder mv.

Som supplement til vore egne kompetencer, kan vi trække på et godt netværk af samarbejdspartnere, der kan bidrage med specialviden og/eller ekstra kapacitet såfremt dette skulle være påkrævet. Dermed er vi i stand til at kunne løse større komplicerede projekter, hvor vi – som bygherrens evt. eneste kontaktperson på sagen- tager ansvar for gennemførelse af opgaven fra start til slut.

Dialog:

En af vores kæpheste er fornuftig dialog igennem hele sagsforløbet. Helt naturligt har vi dialogen med opgavestilleren og de parter, der er direkte involveret i projektet. Det være sig arkitekter, entreprenører, myndigheder samt leverandører. Men i høj grad også med slutbrugerne af projekterne, der ofte vil være beboere og/eller brugere i de berørte ejendomme. Det er disse mennesker der skal leve med de løsninger projekterne resulterer i, samt med de gener der ofte vil forekomme i forbindelse med projekternes realisering. Derfor gør vi en dyd ud af, at holde et godt informationsniveau til alle, samt at skabe gode rammer for en god dialog imens sagen står på.

Hvorfor vælge Alm & Thomsen?

Som udgangspunkt har vi valgt primært at beskæftige os med det vi er specialister i – nemlig renovering samt ud- og ombygning af den eksisterende boligmasse. Indenfor disse områder er vi fagligt velfunderede, og har hver flere års erfaring med udarbejdelse samt gennemførelse af projekter. Da vi er et mindre firma på 5-8 mand og har meget få administrationsudgifter, har vi mulighed for at tilbyde disse kompetencer væsentligt billigere end de fleste store eller mellemstore ingeniørvirksomheder.

Vi mener dermed at kunne levere den fulde ydelse til lavere pris … dvs. fuld valuta for pengene!​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ALM & THOMSEN RÅDGIVENDE INGENIØRER ApS 

Vandtårnsvej 62A, 4, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 33597134 | Cookiepolitik

Kontakt os

Telefon: 88 82 70 10

E-mail: info@almogthomsen.dk

Persondata

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00