Ny bogholder

Et stort velkommen til vores nye bogholder Anette. Vi er super glade for at have dig med ombord og glæder os til samarbejdet.

Gazelle 2019

Så blev det vores tur i Alm & Thomsen til at få et lille skulderklap. Vi har fået tildelt Børsens Gazelle-pris 2019 og det er vi selvfølgelig stolte af.

Knæk Cancer 2019

Så har vi igen i år støttet op om et vigtigt arrangement og doneret kr. 10.000 til kampen mod kræften.

Støtte til Knæk Cancer 2018

Hos Alm & Thomsen støtter vi kampen mod cancer.
Vi har derfor igen i år doneret til Knæk Cancer.

Ny medarbejder

Vi er rigtig glade for at have ansat en ny medarbejder.

Mona Khabir, blev færdig med sin uddannelse som bygningsingeniør på DTU i sommeren 2017.
I februar startede hun på fuld tid hos Alm & Thomsen. Mona vil primært blive en del af firmaets VVS-afdeling, hvor hun vil udvikle sin viden og færdigheder inden for VVS.

Velkommen til:-)

Støtte til Knæk Cancer 2017

Alm & Thomsen har igen i år doneret til Knæk Cancer.
Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft.
Støttebeløbet medvirker til at Knæk Cancer kan fortsætte deres arbejde inden for forskning, patientstøtte og forebyggelse.

Ny medarbejder

Vi er rigtig glade for at have ansat en ny medarbejder.

Lasse Johansen, blev færdig med sin uddannelse som bygningsingeniør på DTU i januar.
I april startede han på fuld tid hos Alm & Thomsen. Lasse har tidligere været ansat som løsarbejder, og har ligeledes afholdt hans praktikforløb i hans studie hos os, så han kender arbejdsgangen i firmaet.

Velkommen til:-)

Støtte til Knæk Cancer 2016

Alm & Thomsen støtter igen i år kampen mod Cancer.
I år støtter vi Knæk Cancer, hvor vi har doneret til indsamlingsshowet d. 29/10-2016

Støttelogo_KC16

Vi er flyttet

Så er vi flyttet til nye lækre og større lokaler. Adressen hedder nu Vandtårnsvej 62A, 4. sal, 2860 Søborg.

Vi deler lokaler med firmaet Acting Bygherrerådgivning, og vil i vores kommende samarbejde med dem blive i stand til, at løse en bredere vifte af opgaver.

De nye lokaler er ideelle i forhold til vores forventninger om udvidelse af medarbejderstaben, og vi ser frem til at kunne indbyde kunder og samarbejdspartnere mfl. til housewarming en gang i efteråret.

 

Ny medarbejder

Vi er rigtig glade for at have ansat en ny medarbejder.

Anders Harding har med en baggrund som tømrer videreuddannet sig som bygningskonstruktør, og er altså startet på fuld tid hos Alm & Thomsen her fra nytår. Anders har tidligere været ansat som løsarbejder, og har ligeledes afholdt hans praktikforløb i hans studie hos os, så han kender arbejdsgangen i firmaet.

Velkommen til:-)

Sponsorat til Verona Cup 2015

Alm & Thomsen har sponseret en del af turen til Verona Cup for fodbolddrengene i SOIF årgang 02, 01, 00 og 99. Alle hold opnåede flotte resultater og årgang 02 vandt sølv i turneringen. Til lykke til drengene.

Ny praktikant i Alm & Thomsen

Alm & Thomsen har fra 1. september 2015 indgået praktikkontrakt med Lasse Johansen, der studerer til bygningsingeniør på DTU. Lasse skal være i praktik frem til januar 2016.

Vi byder Lasse velkommen i firmaet

Støt Syriens flygtninge

Alm & Thomsen har støttet op om Syriens flygtninge og doneret til landsindsamlingen søndag d. 20/9-15.

 

Rejsegilde – Lysningen (44 nye rækkehuse)

Så har der været afholdt rejsegilde på Lysningen, hvor vi pt. er i gang med opførelsen af 44 nye rækkehuse i Roskilde. Rejsegildet forløb på traditionel vis med taler, pølsevogn og god stemning.

Sponsorat af nye spilletrøjer i B1908 – fodboldpiger årgang 2007

Alm & Thomsen har sponseret nye spilletrøjer til pigerne i fodboldklubben B1908 (årgang 2007)

 

4 års fødselsdag

Så er der gået 4 år siden vi startede vores lille butik.

Efter at have startet op i krisetider, kan vi godt mærke nu efter 4 år, at der er ved at komme godt gang i forretningen, og der skal til tider arbejdes godt igennem for at følge med … også selvom vi nu er 3 mand på fuld tid. Det er vi både glade for og stolte af, og vi ser med glæde frem til vores år nr. 5, der indtil videre tegner meget positivt.

 

Støtte til Kræftens Bekæmpelse (Landsindsamling)

Alm & Thomsen har “vist flaget” i kampen om bekæmpelse af kræft. Vi har doneret til landsindsamlingen d. 12/4-15.

 

Ny praktikant i Alm & Thomsen

Så har Alm & Thomsen indgået praktikkontrakt med Anders Harding, som studerer til bygningskonstruktør. Anders skal være i praktik frem til juni 2015. Vi byder Anders velkommen.

Støtte til Knæk cancer 2014

Alm & Thomsen står sammen med resten af Danmark og har valgt at støtte op om Knæk Cancer ugen og har doneret til indsamlingsshowet d. 25/10-2014

 

Indvielse af Lidl’s nye centrallager

 

Så blev Lidl’s nye centrallager i Køge indviet den 29. august 2014 af Lidl og klima-, energi- og -bygningsminister Rasmus Helveg Petersen. Vi har varetaget byggeledelsen under hele udførelsen.

Indvielse af KFUM Soldaterrekreation i Høvelte

Så blev soldaterhjemmet i Høvelte indviet på fineste manér, med deltagelse af forsvarschefen, forsvarsministeren samt Kronprinsesse Mary; sidstnævnte var så venlig at klippe den røde snor til dette prægtige projekt.

Vi havde en rigtig fin dag med gode taler, gourmet mad, tambourorkester og royalt islæt:-)

Alm & Thomsen ApS har stået for ingeniørprojektet samt fagtilsyn på sagen.

 

Rejsegilde på Lidl Centrallager

Byggeriet af Lidl Centrallager i Køge, hvor Alm & Thomsen står for bygherrens tilsyn og byggeledelse, skrider frem som planlagt, og der blev holdt rejsegilde den 13. november på traditionel vis med taler og pølsevogn

er, pølsevogn og alt hvad der hører sig til.

 

Igangsætning af nyt renoveringsprojekt

D. 1. oktober 2013 går renoveringsprojektet på A/B Gullfoss for alvor i gang, og vi glæder os til at styre projektet sikkert i hus.

Vurdering af andelsboliger

I forbindelse med overdragelse af en andelsbolig, kan det være en god idé at anvende en uvildig professionel vurderingsmand til at opgøre de ændringer mv., der kan være foretaget i boligen. Hos Alm & Thomsen ApS har vi stor erfaring i udførelse af andelsboligvurderinger, og tilbyder i resten af 2012 denne ydelse til kr. 2.200 ekskl. moms (inkl. moms kr. 2.750).

Vi kommer gerne ud til et bestyrelsesmøde, for en kort og uforpligtende gennemgang af vores procedurer – herunder hvordan vi evt. kan tilpasse disse i forhold til foreningens behov. Mødet er uden beregning.

Nye lokaler

Så skete det endeligt! Det nye kontor står nu klar, og Alm & Thomsen ApS er pr. d. 01.08.2012 flyttet til Torveporten 2, 4. sal – 2500 Valby.

1 års fødselsdag

Det er i dag et år siden at Alm & Thomsen ApS blev en realitet, og skal man gøre status, er der meget positivt at sige om det forgangne år. Selvom branchen oplever en noget turbolent tid, har vi fået en god opstart, med masser af spændende opgaver udført for en masse spændende kunder og samarbejdspartnere. Vi har fået konsolideret os med gode fysiske rammer og arbejdsprocedurer, og vi kan dermed fuldt ud koncentrere os om at servicere vores opgaver og kunder på bedste vis.

… så tøv endelig ikke med at kontakte os – helt og aldeles uforpligtende – hvis der skulle være behov for byggeteknisk rådgivning i den kommende tid.

 

Ny hjemmeside

Så har Alm & Thomsen fået ny hjemmeside, og vi er stolte af at kunne fremvise et nyt og forbedret design. Sitet er nu opdateret med referencer og igangværende projekter, og vi vil fremover sørge for at opdatere vores nyhedsfelt løbende. Tag en tur rundt på den nye hjemmeside og kontakt os endelig, hvis I har brug for råd og vejledning til en byggeteknisk opgave.