Bygherrerådgivning

Totalrådgivning i forbindelse med byggeprojekter​

Har du brug for kompetent bygherrerådgivning i forbindelse med et større eller mindre bygge- eller renoveringsprojekt for din boligforening? Så kan vi hos Alm & Thomsen ApS være behjælpelige. Vi holder til i Søborg, og vi har 20 års erfaring som blandt andet bygherrerådgiver.

Vi har specialiseret os i at tilbyde totalrådgivning for boligforeninger, herunder både ejerforeninger såvel som andelsforeninger, og vi tilbyder vores rådgivning i hele København samt Storkøbenhavn. Har du et bygge- eller renoveringsprojekt i dette område, står vi klar til at hjælpe med at tilbyde uvildig bygherrerådgivning.

Kompetent og uvildig totalrådgivning

Vi har mange års erfaring og brede kompetencer inden for vores fag, hvilket betyder, at vi kan tilbyde kompetent og uvildig totalrådgivning. Det kan blandt andet være i forbindelse med følgende typer projekter:

  • Tagrenovering
  • Andre former for renovering
  • ​Ombygning
  • Udbygning
  • ​VVS-installationer

Vores faglige kompetencer dækker langt størstedelen af ingeniørdisciplinerne inden for VVS-installationer og konstruktioner, og derudover har vi stor erfaring med at løse tværfaglige opgaver herunder projektering. Som supplement til vores egne kompetencer har vi også mulighed for at trække på et stærkt netværk af dygtige samarbejdspartnere, der kan bidrage med specialviden efter behov. Vi tilbyder også byggerådgivning og vedligeholdelsesplaner.

VI HAR FOKUS PÅ DEN GODE DIALOG

Et af vores helt store fokusområder er at have en god dialog med vores kunder under hele forløbet. Vi tilbyder bygherrerådgivning, der er til at forstå, og vi har et stort fokus på at sikre, at vores kunder er velinformerede under forløbet. Vi er en mindre virksomhed, der består af fem personer, og det betyder samtidig, at vi kan holde vores priser nede på et niveau, hvor alle kan være med.

KONTAKT OS OG FÅ EN PRIS PÅ BYGHERRERÅDGIVNING

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på uvildig bygherrerådgivning, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores totalrådgivning? Så kan vi enten kontaktes på 

telefon 88 82 70 10 eller e-mail info@almogthomsen.dk

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ALM & THOMSEN RÅDGIVENDE INGENIØRER ApS 

Vandtårnsvej 62A, 4, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 33597134

Kontakt os

Telefon: 88 82 70 10

E-mail: info@almogthomsen.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares mandag - fredag.