Byggerådgivning for andels- og ejerforeninger

Står din boligforening over for et større eller mindre byggeprojekt 

og har I i den forbindelse brug for kompetent og uvildig byggerådgivning? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Alm & Thomsen ApS i Søborg har vi mange års erfaring som henholdsvis rådgivende ingeniør og byggerådgiver, og vi henvender os primært til boligforeninger.

Det betyder, at vi hovedsageligt beskæftiger os med byggerådgivning for henholdsvis ejerforeninger og andelsforeninger i hele København og Storkøbenhavn. Vores firma har eksisteret siden år 2011, og vi har 5-7 dygtige ingeniører ansat.

Vi tilbyder byggerådgivning i forbindelse med alle typer projekter

Takket være vores mangeårige erfaring har vi i løbet af årene oparbejdet brede kompetencer. Det betyder, at vi kan tilbyde kompetent og uvildig byggerådgivning i forbindelse alle typer projekter. Det kan for eksempel være i forbindelse med:

  • Renovering
  • Tagrenovering
  • Udbygning
  • Ombygning
  • VVS-installationer

Hos os tilbyder vi også bygherrerådgivning og ​vedligeholdelsesplan.

Rådgivning der er til at forstå

Vi har et stort fokus på at sikre, at vores kunder er velinformerede under hele forløbet, når de har brug for kompetent og uvildig byggerådgivning. Derfor sætter vi en ære i at levere professionel rådgivning i et sprog, der er til at forstå og til priser, hvor alle kan være med. Da vi er et mindre firma, har vi meget få driftsudgifter, og det betyder, at vi kan tilbyde vores rådgivning til en pris, der er væsentlig billigere end hos de større ingeniørfirmaer.

Kontakt os og få et tilbud på uvildig byggerådgivning

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du har brug for yderligere information, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på uvildig rådgivning fra en byggesagkyndig. 

Du kan med fordel ringe til os på telefon 88 82 70 10, eller du kan sende en mail til info@almogthomsen.dk

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ALM & THOMSEN RÅDGIVENDE INGENIØRER ApS 

Vandtårnsvej 62A, 4, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 33597134 | Cookiepolitik

Kontakt os

Telefon: 88 82 70 10

E-mail: info@almogthomsen.dk

Persondata

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00