Tv-inspektion

​​For at vurdere tilstanden på de eksisterende kloak/afløbsrør, er det ofte nødvendigt og en god ide at få lavet en TV-inspektion. Vi får blandt andet lavet tv-inspektioner i forbindelse med kloakservice og kloakrenovering, da en tv-inspektion kan lokalisere problemet hurtigt og dermed gør, at det ofte ikke vil være nødvendigt at skulle grave op, hvilket betyder en besparelse på både gener og penge.


​Geotekniske undersøgelser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
​​

Miljøscreening

En miljøscreening er en vurdering af, hvilke miljøfarlige stoffer der kan forventes at være i en bygning. I gennem flere år har man brugt forskellige tilsætningsstoffer og overfladebehandlinger, som kan indeholde tungmetaller, asbest og PCB, som både kan skade miljøet og ikke mindst de folk, der skal håndtere dem, eksempelvis i forbindelse med nedrivninger. En miljøscreening sker på baggrund af bygningens historiske oplysninger og som udgangspunkt igennem en visuel gennemgang.


​Råd, svamp og skimmel

​Er din bygning angrebet af råd, svamp eller skimmel, kommer vi gerne ud og laver relevante undersøgelser, samt udbedrende forslag. Hvis ikke der tages hånd om problemerne i tide, kan det have alvorlige følger på sigt.

​​

Termografi

En termografisk gennemgang af bygningen, kan give en indikation på, hvor der er betydelige varmetab samt kuldebroer. Dette kan bruges som grundlag for hvilke tiltag der kan være relevante i forhold til at mindske varmetabet og dermed energioptimere bygningen.


​Screening af varmecentraler​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

​​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ALM & THOMSEN RÅDGIVENDE INGENIØRER ApS 

Vandtårnsvej 62A, 4, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 33597134 | Cookiepolitik

Kontakt os

Telefon: 88 82 70 10

E-mail: info@almogthomsen.dk

Persondata

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00