RENOVERING

I forbindelse med en forestående renoveringsopgave af Jeres ejendom møder vi gerne op til et uforpligtende møde med henblik på at planlægge det videre forløb. Vi varetager Bygherres interesser fra A-Å og sætter stor pris på en god dialog fra start.

Herunder ses et udpluk af typiske renoveringsopgaver, som vi gerne bistår med:

VINDUESUDSKIFTNING

​​Vi har med tiden udført mange vinduesudskiftninger i etageejendomme, og er helt opdateret i forhold til de normer og krav, der gør sig gældende med hensyn til f. eks. æstetik, materialevalg, støj og energi.

Når vinduer skal udskiftes skal man som regel ind i beboede lejligheder, og her er vi vant til at arbejde med en høj grad af beboerinformation mv.

For at se eksempler på sager vi har udført med udskiftning af vinduer, kan du klikke her


​TAGRENOVERING/UDSKIFTNING

​Når et tag skal renoveres eller udskiftes er der mange forhold og detaljer der skal være styr på. Hos Alm & Thomsen har vi gennemført en hel del tagrenoveringer og udskiftninger, og har med tiden optimeret processen - i samarbejde med de udførende entreprenører - ligesom vi løbende har fået oparbejdet et gennemført projektmateriale, hvor der er taget højde for eksempelvis materialesammensætninger, ventilering, energiforbrug, robusthed samt æstetik.​

For at se eksempler på sager vi har udført med tagrenovering, kan du klikke her

Facaderenovering

​​Facaderenoveringer kan udføres af flere grunde. Det kan være i form af udbedring af skader så levetiden forlænges på konstruktionen, eller for at give facaden et løft i forhold til udseende (eller begge dele). Det kan også være man ønsker at forbedre indeklimaet i ejendommen ved at lave en udvendig efterisolering.

Vi har med tiden lavet projekter der imødekommer alle de ovennævnte grunde. Du kan finde eksempler fra udførte facadeprojekter ved at klikke her


​Renovering af kælder

Hos Alm & Thomsen udfører vi alle former for rådgivning inden for kælder og terræn, hvad enten det er som totalrådgiver, delt rådgivning eller underrådgivning og inden for renovering, nybyggeri, tilbygninger, ombygninger osv.​

For at se eksempler på sager hvor vi har været med til renovering af kældre, kan du klikke her


TrappeopgaNGE

​​Hos Alm & Thomsen udfører vi alle former for rådgivning inden for renovering af trappeopgange, hvad enten det er som totalrådgiver, delt rådgivning eller underrådgivning og inden for renovering, nybyggeri, tilbygninger, ombygninger osv.

For at se eksempler på sager vi har udført med trappeopgange, kan du klikke her


​Betonrenovering

Hos Alm & Thomsen udfører vi alle former for rådgivning inden for betonrenovering, hvad enten det er som totalrådgiver, delt rådgivning eller underrådgivning og inden for renovering, nybyggeri, tilbygninger, ombygninger osv.

For at se eksempler på sager vi har udført med betonrenovering, kan du klikke her


Gårdrenovering

​​Hos Alm & Thomsen udfører vi alle former for rådgivning inden for gårdrenovering, hvad enten det er som totalrådgiver, delt rådgivning eller underrådgivning og inden for renovering, nybyggeri, tilbygninger, ombygninger osv.

For at se eksempler på sager vi har udført med gårdrenovering, kan du klikke her


​Byfornyelse

​Hos Alm & Thomsen udfører vi alle former for rådgivning inden for byfornyelse, hvad enten det er som totalrådgiver, delt rådgivning eller underrådgivning og inden for renovering, nybyggeri, tilbygninger, ombygninger osv.

For at se eksempler på sager vi har udført med byfornyelse, kan du klikke her

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ALM & THOMSEN RÅDGIVENDE INGENIØRER ApS 

Vandtårnsvej 62A, 4, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 33597134 | Cookiepolitik

Kontakt os

Telefon: 88 82 70 10

E-mail: info@almogthomsen.dk

Persondata

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00