Installationer

Vi projekterer og dimensionerer de fleste former for tekniske anlæg i forbindelse med nybyggeri og renoveringssager. 

Vi har stor fokus på materialesammensætningen i de tekniske installationer, energioptimering af de enkelte anlæg og komponenter samt korrekt brandsikring af bygningsinstallationerne. Vi projekterer målrettet ud fra at installationer udføres med miljøvenlige materialer og lavt energiforbrug.

​Herunder ses et udpluk af de mest typiske installationsopgaver vi varetager:

Varmeinstallationer

​​Hos Alm & Thomsen udfører vi alle former for rådgivning inden for varmeinstallationer, hvad enten det er som totalrådgiver, delt rådgivning eller underrådgivning og inden for renovering, nybyggeri, tilbygninger, ombygninger osv. Vi sikrer at varmesystemet dimensioneres i henhold til gældende normer og tekniske bestemmelser hos de lokale forsyningsselskaber. Vi har stor fokus på energioptimerede valg af komponenter i forhold til trykstyrede pumper, motorventiler, dynamiske strengreguleringsventiler, varmevekslere, vakuumafluftere og trykekspansionsbeholdere. Vi sørger for at der vælges nogle æstetiske pæne og funktionelle løsninger, når der skal projekteres nyt centralvarmeanlæg i en ejendom og sikrer at rør og radiatorer dimensioneres med omhu.

Nedenstående link henviser til et udpluk af referencer fra forskellige sager, hvor vi har beskæftiget os med varmeinstallationer.

Klik her

Brugsvandsinstallationer

​En ejendoms brugsvandsinstallationer forsyner os med koldt og varmt brugsvand til vores bade og vores madlavning. Det er derfor vigtigt, at der er stor fokus på specielt sundhed, sikkerhed og holdbarhed, når man projekterer et brugsvandssystem. Hos Alm & Thomsen udfører vi alle former for rådgivning inden for brugsvandsinstallationer. Vi sikrer, at der anvendes de korrekte dimensioner, flow og materialesammensætninger for at undgå korrosion, støj, biofilm og Legionellabakterier i systemet. Vi sikrer samtidigt, at systemet sikres med korrekte brandbøsninger, hvor installationerne gennembryder brandadskillende konstruktioner. Nedenstående link henviser til et udpluk af referencer fra forskellige sager, hvor vi har beskæftiget os med brugsvandsinstallationer.

Klik her


Ventilation

Indeklimaet er en meget vigtig del af et byggeri. Hvad enten der er tale om et én familiehus, et kontordomicil, en institution, etageejendom eller laboratorie, så kan vi hos Alm & Thomsen projektere løsninger der passer til en hver situation. ​​Nedenstående link henviser til et udpluk af referencer fra forskellige sager, hvor vi har beskæftiget os med ventilation.

​Klik her

El-installationer

​Hos Alm & Thomsen har vi et fast samarbejde med dygtige EL-ingeniører, som vi hyrer ind til vores EL-projekter, så vi altid kan hjælpe vores faste kunder og sikre dem tryghed ved at vi er med inde over projekteringen og udførelsen og følger projektet under hele forløbet.

​Nedenstående link henviser til et udpluk af referencer fra forskellige sager, hvor vi har beskæftiget os med EL-installationer.

​Klik her

Afløbsinstallationer

​​En ejendoms afløbsinstallationer håndterer det grå og sorte spildevand vi bortleder, når vi tager bade, går på toilettet, vasker tøj og laver madlavning. Det er derfor vigtigt, at der er stor fokus på specielt sundhed, sikkerhed og holdbarhed, når man projekterer et afløbssystem. Ved projektering af nye afløbssystemer sikrer vi, at der anvendes de korrekte dimensioner, materialer og komponenter for at undgå korrosion, støj og lugtgener i systemet. Vi sikrer samtidigt, at systemet udføres med korrekte brandbøsninger, hvor installationerne gennembryder brandadskillende konstruktioner. 

Rotter bor i kloakerne, og der skal de blive. Vi sikrer derfor altid installationerne med rottestop på faldstammerne i kælderen, hvis det er muligt. Alternativt placeres der rottestop i skelbrøndene.

Nedenstående link henviser til et udpluk af referencer fra forskellige sager, hvor vi har beskæftiget os med afløbsinstallationer.

Klik her


Renovering af varmecentraler

Vi har mange års erfaring med renovering af varmecentraler. Vi sikrer at varmecentralen opbygges og dimensioneres i henhold til gældende normer og tekniske bestemmelser hos de lokale forsyningsselskaber. Vi har stor fokus på energioptimerede valg af komponenter i forhold til trykstyrede pumper, motorventiler, varmevekslere, vakuumafluftere, trykekspansionsbeholdere og varmtvandsbeholdere. Vi sørger for at der vælges optimale løsninger, hvad angår energi og funktionalitet, når der skal projekteres en ny varmecentral i en ejendom og vi sikrer at rør, ventiler og pumper dimensioneres korrekt. En renovering og energioptimering af en varmecentral betyder oftest bedre afkøling af returvarmen til fjernvarmeværket og dermed bedre økonomi hos bygningsejeren.

Nedenstående link henviser til et udpluk af referencer fra forskellige sager, hvor vi har beskæftiget os med renovering af varmecentraler.

Klik her

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ALM & THOMSEN RÅDGIVENDE INGENIØRER ApS 

Vandtårnsvej 62A, 4, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 33597134 | Cookiepolitik

Kontakt os

Telefon: 88 82 70 10

E-mail: info@almogthomsen.dk

Persondata

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00